Home / DVD Bedekovčina / DVD Bedekovčina Novosti / ODRŽANA SKUPŠTINA VZO BEDEKOVČINA

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO BEDEKOVČINA

U utorak 10.05.2022. održana je u Poznanovcu redovna Skupština Vatrogasne zajednice općine Bedekovčina, u kojoj uz središnje društvo DVD Bedekovčina, djeluju i društva, DVD Brestovec Orehovički, Kebel , Orehovica i Poznanovec. U društvima djeluje 350 članova od kojih 70 mladeži i podmlatka. Na području djelovanja u 2021 godini zabilježeno je ukupno 16 vatrogasnih intervencija od kojih tri požara kuće, šest otvorenog prostora i sedam tehničkih intervencija. Društva su sudjelovala u sanaciji šteta od potresa u Sisačko moslavačkoj županiji Petrinji i Letovaniću . Organizirano je i prikupljanje humanitarne pomoći za to područje. Skupljena je značajna pomoć, koja je podijeljena u Glini, Šatornji , Petrinji i Letovaniću. Organizirano je ljetovanje mladeži u kampu Vatrogasne mladeži u Fažani gdje je učestvovalo 27 pripadnika mladeži i voditelji. Tri natjecateljske ekipe odraslih iz zajednice DVD Bedekovčina žene A i B i muški A nastupili su na Državnom vatrogasnom natjecanju u Varaždinu i polučile najbolje rezultate od županijskih ekipa i to žene B – 4 mjesto, žene A – 5 mjesto i muški A 10 mjesto.
Na Skupštini je predsjednik zajednice Željko Odak uručio povelju “Počasni zapovjednik zajednice ” dosadašnjem zapovjedniku Janku Buzjak i zahvalio mu na odrađenih tri mandata i suradnji u provođenju aktivnosti zajednice.
Skupštinu su pozdravili načelnik Općine Bedekovčina Darko Ban i predsjednik Vatrogsne zajednice Krpinsko zgorske župnije Stjepan Skuliber.
Tekst i slike : Željko Odak 
Komentiraj

Ostale vijesti

VATROGASNA VJEŽBA U BRESTOVCU OREHOVIČKOM

Vatrogasna zajednica Općine Bedekovčine radi uvida u stručnu i tehničku osposobljenost svojih dobrovoljnih vatrogasnih društava …