Home / DVD Bedekovčina / BEDEKOVČINA: Započeo tečaj za zvanje vatrogasac

BEDEKOVČINA: Započeo tečaj za zvanje vatrogasac

BEDEKOVČINA: Započeo tečaj za zvanje vatrogasac

Danas 22. siječnja  2016. godine , započeo je u organizaciji Vatrogasne zajednice Općine Bedekovčina tečaj za zvanje vatrogasac . Zadnji tečaj održan je negdje u isto vrijeme prije tri godine , pa se na ovaj upisalo 31 kandidata. Iz DVD Bedekovčina 12 , DVD Brestovec Orehovički 7 kandidata , DVD Orehovica 4 kandidata i DVD Poznanovec 8 kanidata. Tečaj je upisalo 11 žena budućih vatrogaskinja i 20 muških vatrogasaca.

Današnjem predavanju iz Gorenja i gašenja odazvalo se 21 kandidata.

U početku tečaja kojem je nazoćio uz polaznike Željko Odak predsjednik zajednice i voditelj tečaja i predavač Denis Novosel . Predsjednik zajednice Željko Odak pozdravio je nazočne u ime vatrogasne zajednice, ukratko ih upoznao sa dosadašnjim osposobljavanjima i time što ih čeka tijekom ovog osposobljavanja.

Polaznici su upoznati sa satnicom, sadržajem i obvezama tijekom tečaja , kao i sa predavačima. Nakon toga izvršena je  prozivka i  započeli su prvi sati predavanja.

Sutra u 16 sati nastavlja se predavanje iz predmeta Vatrogane sprave i oprema, a podijeliti će se i knjige radi lakšeg praćenja tečaja.  Nakon vikenda iskristalizirati će se i broj polaznika tečaja.

RASPORED PREDAVANJA I VJEŽBI:

www.vzob.hr/download/raspored-predavanja-za-zvanje-vatrogasac.pdf

Sastavio i slike :Željko Odak

Komentiraj

Ostale vijesti

DVD BEDEKOVČINA: TEŠKA JE GODINA PO VRSTI INTERVENCIJA ZA NAMA

Dobrovoljno vatrogasno društvo Bedekovčina i u protekloj  godini nastavilo je kontinuirani rad dobro organiziranog središnjeg …