Home / DVD Bedekovčina / ODRŽANA SKUPŠTINA DVD BEDEKOVČINA- DRUGA NA KRAJU 2021. GODINE

ODRŽANA SKUPŠTINA DVD BEDEKOVČINA- DRUGA NA KRAJU 2021. GODINE

U vatrogasnom domu društva dana 27. prosinca 2021. godine održana je druga skupština društva. Skupština je bila tematska vezana za donošenje Financijsko planskih dokumenata društva . Na skupštini su jednoglasno usvojeni Financijski Plan i Program rada društva za 2022. godinu.

Uz redovne aktivnosti u obavljanju vatrogasne djelatnosti pred društvom su u idućoj godini i veliki zadaci vezani za rekonstrukciju i dogradnju vatrogasnog doma , obilježavanje 110 godišnjice društva, a tu su  i državno i županijsko vatrogasno natjecanje za mladež.

Sjednica je imala  i karakter izborne jer je dosadašnji zapovjednik društva u dva mandata Tomislav Novosel dao ostavku na tu dužnost iz razloga što je izabran za zapovjednika Vatrogasne zajednice općine Bedekovčina i zamjenika zapovjednika Vatrogasne zajednice Krapinsko zagorske županije , pa smatra da bi imao previše obveza.

Za novog Zapovjednika društva izabran je uz dva suzdržana glasa Ivan Odak , vatrogasni tehničar VČ I klase koji ispunjava propisane uvjete za obnašanje te dužnosti i bio je zamjenik zapovjednika društva u dva mandata.

Dopunjeno je i zapovjedništvo s pet na devet članova kako to Statut omogućava u isto su uz ranije članove Tomislava Novosel, Ivana Odak , Tomislava Ferdelju , Denisa Novosela i Andriju Goričkog još izabrani Ivan Kovač, Nikolina Novosel, Jasenka Hranić i Josip Žegrec.

Kako je Tomislav Novosel bio delegat u Skupštini VZO Bedekovčina od strane društva, a to je sada po funkciji kao zapovjednik zajednice za delegata u Skupštinu zajednice izabran je Tomislav Ferdelja.

Predsjednik:Željko Odak

Slike arhiva društva

Komentiraj

Ostale vijesti

Objava 2022/S 0F2-0029181 – “Obavijest o nadmetanju”, za postupak Rekonstrukcija i dogradnja vatrogasnog doma s namještajem je objavljena

Naručitelj: DOBROVOLJNO VATROGASNO DRUŠTVO BEDEKOVČINA je objavio “Obavijest o nadmetanju” za postupak: Rekonstrukcija i dogradnja …