Home / DVD Bedekovčina / Održana prva sjednica zapovjedništva DVD Bedekovčina u 2022. godini

Održana prva sjednica zapovjedništva DVD Bedekovčina u 2022. godini

U utorak 4. siječnja 2022. godine u prostorijama društva održana je prva sjednica zapovjedništva uz nazočnost svih devet članova i predsjednika društva.

Na sjednici je na prijedlog zapovjednika Ivana Odak izabran zamjenik zapovjednika Tomislav Ferdelja i pomoćnici zapovjednika Denis Novosel i Andrija Gorički. Svi oni ispunjavaju uvjete za obnašanje te dužnosti i imaju položene stručne ispite za vođenje vatrogasnih intervencija.

Dogovorene su aktivnosti za naredno razdoblje prvo sastanak s operativnom postrojbom vezan za uvježbavanje i operativne aktivnosti , učlanjenje novih zainteresiranih članova u društvo, koji bi nakon tečaja bili operativni vatrogasci. Nakon formiranja Zapovjedništva zajednice i Plana tečajeva iste bi s mladeži koja ispunjava uvjete / punoljetnost/ upisali na tečaj za vatrogasca.

Željko Odak

Slike Arhiva

 

Komentiraj

Ostale vijesti

Objava 2022/S 0F2-0029181 – “Obavijest o nadmetanju”, za postupak Rekonstrukcija i dogradnja vatrogasnog doma s namještajem je objavljena

Naručitelj: DOBROVOLJNO VATROGASNO DRUŠTVO BEDEKOVČINA je objavio “Obavijest o nadmetanju” za postupak: Rekonstrukcija i dogradnja …