Home / Natjecanja

Natjecanja

NATJECANJA

VATROGASNA NATJECANJA

Vježbe u cilju spremnosti za gašenje požara i uklanjanje posljedica elementarnih nepogoda, kao i vježbe za vatrogasna natjecanja održavane su kontinuirano, u ne baš povoljnim uvjetima na lokaciji starog doma kod crkve Svete Barbare. Natjecateljske vrste nastupale su na raznim natjecanjima, ali nema podataka o postizanju nekih značajnijih rezultata na natjecanjima i učešću na natjecanjima višeg ranga.Uvođenjem novog ustrojstva države a time i natjecaanja općinskih, županijskih i državnih, redovito nastupamo na istima. Najbolje rezultate postiže vatrogasna mladež na koju smo posebno ponosni.

DVD Bedekovčina nastup na XVII VATROGASNOM NATJECANJU DJECE I MLADEŽI MEMORIJAL “MIŠKO BRADIĆ” – 3. (završno) KOLO KUPA HVZ-e ZA MLADEŽLADEŽI – MEMORIJAL “MIŠKO BRADIĆ” – 3. (završno) KOLO KUPA HVZ-e ZA MLADEŽ.

Po sparnom i jako vručem vremenu takmičenje su po sedamnaesti put organizirali VZG Čazma i DVD Čazma na opće zadovoljstvo prisutnih ekipa i ostalih sudionika.Na ovom natjecanju su po prvi put nastupile i ekipe DVD Bedekovčina u kategoriji mladeži muške i ženske.

Tako smo i na ovom natjecanju osvojili u konkurenciji 12 ekipa prvo mjesto ispred DVD -a Novi Vinodolski i DVD-a Gardinovec i osvojili pehar za prvo mjesto i prijelazni pehar.što nas obvezuje doći ponovno na ovo natjecanje i obraniti isti. To ćemo rado učiniti.

Ženska ekipa je na ovom natjecanju osvojila četvrto mjesto. Trema je ipak prevladala i napravile su greške, koje su uzrokovale ovaj plasman, a to iz razloga jer je bilo dosta novih cura u ekipi.

KUP HRVATSKE VATROGASNE ZAJEDNICE U POPOVAČI

U organizaciji Vatrogasne zajednice općine Bedekovčina , danas su 27. lipnja 2010. godine četiri natjecateljske vrste mladeži i djece iz dobrovoljnih vatrogasnih društava zajednice nastupilo na 12. Kupu djece i mladeži Antun Brlaković u Popovači , koje natjecanje se vodi kao kup Hrvatske.

U kategoriji mladeži muške nastupio je DVD Bedekovčina i DVD Brestovec Orehovički i u konkurenciji 16 natjecateljskih vrsta DVD Bedekovčina zauzeo je drugo mjesto iza DVD Gardinovec, a razlika je dvije stotinke, moram reći i s dva debitanta u ekipi, koji su mijnjali one na maturalnom putovanju. malo pod tremom ali dobri

U kategoriji mladeži ženske nastupio je DVD Bedekovčina i u konkurenciji 9 natjecateljskih vrsta zauzele su drugo mjesto iza Desnog Trebarjeva, no da nije bilo greške bile bi po rezultatu daleko prve iako dvije standardne članice radi maturalnog nisu nastupale. No debitantice nisu napravile greške.

 

XII KUP GRADA NOVOG MAROFA
U subotu 19. lipnja 2010. godine održano je vatrogasno natjecanje XII. KUP Grada Novog Marofa . Nasuprot lošem vremenu za priprme na natjecanju se okupilo oko 50 natjecateljskih vrsta koje su nastupile u pet kategorija.Ovo je i nama bilo prvo natjecanje nakon državnog natjecanja.Naime, nakon državnog natjecanja obustavili smo vježbe i po završetku školske godine koliko nam je to vrijeme dozvolilo započeli smo s vježbanjem i otišli na prvo natjecanje Kup Novog Marofa.Na natjecanju smo nastupili s mladeži muškom i ženskom i obje vrste su osvojile treće mjesto.

9. Državno vatrogasno natjecanje mladeži RH

U Šibeniku od 14- do 16. 05. 2010. godine održano je 9. Državno natjecanje vatrogasne mladeži RH. Na tom natjecanju mladež DVD Bedekovčina bila je opet nabrojnija, ali ovaj put i najuspješnija.

Naime, zahvaljujući dobrom plasmanu na županijskom natjecanju , nastupili smo s tri natjecateljske vrste. Mladež ženska i mladež muška dvije ekipe.
Ukupno je na državnom natjecanju nastupilo 128 ekipa a u konkurenciji mladeži muške . Po kišovitom vremenu i teškim uvjetima, vodi i blatu, na stadionu HNK Šibenik naši dečki nisu se dali smesti.

Postigli su izvrstan rezultat , izveli su izvrsnu vježbu za 44,90 sekundi i štafetnu utrku za 75,03 sekundi.

Time su osvojili najviše bodova 1057,07 i ispred DVD –a Sveta Marija s 1055,68 bodova i DVD-a Strahoninec s osvojenih 1055,40 bodova osvojili prvo mjesto u konkurenciji 64 natjecateljske ekipe iz cijele Hrvatske.

Time smo postali državni prvaci i stekli pravo nastupa na vatrogasnoj olimpijadi koja će se održati iduće godine u Kočevju, Slovenija.

I osvojeno 9. državno natjecanje vatrogasne mladeži RH nakon sedam nastupa

zlatna značka, medalja i pehar za prvo mjesto

Mladež muška I ekipa DVD Bedekovčina prvaci države : Božidar Novosel, Igor Petrovečki, Denis Novosel, Dario Car, Danijel Meštrović, Martin Petrovečki, Kruno Mlinarič, Alen Čiček i Siniša Kotarski.rezerva Dominik Mihaljinec voditelj Željko Odak.

Dečki čestitka ušli ste u povijest hrvatskog , županijskog i bedekovčanskog vatrogastva

A sada Olimpijada.

DRŽAVNI PRVACI

1. Božidar Novosel
2. Igor Petrovečki 3. Denis Novosel
4. Dario Car
5. Danijel Meštrović 6. Martin Petrovečki 7. Kruno Mlinarić 8. Alen Čiček
9. Siniša Kotarski
10, Dominik Mihaljinecpričuva Željko Odak trener voditelj

Uz njih na državnom vatrogasnom natjecanju mladež muška Krapinskih Toplica bila je izvrsna osma , naša druga ekipa radi greške na štafeti umjesto 13 bila je 40, Donja Stubica 51, dok je u konkurenciji ženske mladeži mladež ženska Marije Bistrice osvojila 13 mjesto , naša zbog greške na vježbi 28, a Zlatara 41.

MLADEŽ ŽENSKA BEDEKOVČINA 28 MJESTO

1. Valentina Vuksan, 2. Joipa Lukenda, 3. Nikolina novosel, 4. Katarina Horvat, 5. Marija Mutak, 6. Valentina Videk, 7. Magdalena Horvat, 8. Iva Komar, 9. danijela Trčak i 10. Irena Mutak

 MLADEŽ MUŠKA 2  40 MJESTO

1. Mario Skozrit, 2. Marko Mlinarić , 3. Mario Merkaš, 4. Klara Mlinarić, 5. Danijel Merkaš, 6. Dominik Kotarski, 7. Josip Martinić, 8. Filip Kovačić 9. Danijel Car i 10. Matija Trampuš

 

 

 

3.Kup mladeži i djece Krapinske Toplice

Dobrovoljno vatrogasno društvo Krapinske Toplice organiziralo je 3. kup djece i mladeži koji se održao 01.05.2010. na nogometnom igralištu u Krapinskim Toplicama.

Mladež DVD Bedekovčina s tri natjecateljske ekipe, koje idu na državno vatrogasno natjecanje učestvovala je na tom natjecanju.

Kako je državno natjecanje u nezgodnom vremenu, ovo je bila prigoda da se provjere mogućnosti i istreniranost ekipa, kroz jedno natjecanje, kao i da se na neki način razbije trema a za nastup na državnom natjecanju. Naime, u ekipama ima dosta promjena i natjecatelja koji nisu do sada bili na niti jednom natjecanju.

U kategorijama u kojima smo nastupili osvojili smo sve prve pozicije. Mladež ženska 1 mjesto osvojile su : Valentina Vuksan, Josipa Lukenda, Irena Mutak, Katarina Horvat, Marija Mutak, valentina Videk, Nikolina Novosel, Danijela Trčak, Iva Komar i Magdalena Horvat. voditelji Željka Hanžek i Ž. Odak

natjecalo s 8 ekipa

Mladež muška I ekipa osvojila je prvo mjesto : Božidar Novosel, Igor Petrovečki, Denis Novosel, Dario Car, Danijel Meštrović, Martin Petrovečki, Kruno Mlinarič, Alen Čiček i Siniša Kotarski. Voditelj Željko OdakMladež muška II ekipa osvojila je drugo mjesto: Mario Skozrit , Marko Mlinarić, Mario Merkaš, Ladislav Huić, Danijel Merkaš, Dominik Kotarski, Josip Martinić, Filip Kovačić, Danijel Car i Dominik Mihalinec. Voditelj Željko Odak

natjecalo se 11 vrsta

Unatoč prvim mjestima ne možemo biti najzadovoljniji s rezultatom u konkurenciji ekipa na državnom natjecanju on mora biti daleko bolji, premda bi bili zadovoljni i s ovime.

8. Županijsko natjecanje djece i mladeži Krapinsko zagorske županije

Održano je na Dan neovisnosti 08 .10 .2009.god u Zlataru.Na natjecanju smo bili najbrojniji i najuspješniji. Nasttupili smo sa šest natjecateljskih vrsta.

Djeca ženska osvojila su 11 mjesto,

1.Tina Valentić, 2. Gordana Komar, 3.Leona Kotarski 4.Joipa granc, 5. Ivana Granc 6. Patricija Mihalinec,7.Helena Jeličić 8.Natalija Mohač, 9. Natalija Granc 10. Ana Horvat, voditelji Jadranko Horvat i Milan Sever

djeca muška 6 mjesto, 1.Lovro Pavetiček, 2:Alen Skozrit,3. Dominik Kotarski,4:Marko Tkalčević,5.Patrik Tadić,6.Marko Kurek 7. Jurica Horvat, 8.Valentino Tadić, 9.karlo Kurek i 10.Martin Horvat.voditelji Jadranko Horvat i Milan Sever

mladež ženska I prvo mjesto, 1.Valentina Vuksan,2. Josipa Lukenda,3.Irena Mutak,4. Katarina Horvat,5.Marija Mutak,6. Anita Brlić,7.Nikolina Novosel,8.Iva Komar,9.Danijela Trčak, 10.Dorotea Kranjčec, voditeljica Božica Tretinjak

mladež ženska 2 peto mjesto, 1. Lucija Huić,2.Mateja Tkalčević,3.Marina Draganič, 4.Marija Horvat,5. Petra Hanžek,6.Monika Hopek,7.Magdalena Horvat,8.Karla Videk, 9. Valentina Videk, 10. Marija Lučić , voditeljica Božica Tretinjak

mladež muška 1 drugo mjesto, 1. Denis Novosel,2. Božidar Novosel, 3. Marko Mlinarić, 4. Milan Mutak, 5. Martin Trampuš,6.Martin Petrovečki,7. Kruno Mlinarić, 8. Martin Komorski,9 . Danijel Meštrović i 10. Matija Trampuš, voditelj Željko Odak

mladež muška 2 treće mjesto. 1. Mario Skozrit,2.Igor Petrovečki,3.Mario Merkaš,4.Filip Kovačić,5.Danijel Merkaš, 6. Josip Martinić,7. Kristijan Kurek,8.Alen Čićek ,9. Siniša Kotarski i 10. Dominik Mihalinec, voditelj Željko Odak

Tri vrste mladeži stekle su pravo nastupa na 9 Državnom vatrogasnom natjecanju.

12 KUP ČETIRI RIJEKE održan je u subotu 05. rujna 2009. godine u sklopu 23. «Karlovačkih dana piva» na Vunskom polju u Karlovcu

Na natjecanju je nastupila i mladež ženska i muška uzrast 12-16 godina Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bedekovčina, i obje ekipe su u gustom rasporedu pri vrhu ,od par desetinki ili sekundi razlike, osvojile četvrto mjesto.

Pod pokroviteljstvom grada Ogulina i VZG Ogulin u Jasenku na terenima HOC Bjelolasica održan je 25. lipnja 2009. 3.KUP Bjelolasica u na kojem je nastupila ženska mladež i osvojila šesto mjesto.

IX OPĆINSKO NATJECANJE VATROGASNE MLADEŽI I DJECE VZO BEDEKOVČINA

Održano je dana 04.07. 2009. godine u organizaciji VZO Bedekovčina , na stadionu NK TONDACH u Bedekovčini s početkom u 15,00 sati održano deveto po redu općinsko vatrogasno natjecanje mladeži i djece s područja Vatrogasne zajednice općine Bedekovčina, a koje je ujedno bilo i kvalifikacijsko za županijsko natjecanje.Na natjecanju smo nastupili s šest natjecateljskih vrsta.Djeca ženska osvojila su prvo mjesto, djeca muška treće, mladež ženska prvo i drugo mjesto, a mladež muška 2 prvo a1 treće mjesto.

U nedjelju 12. listopada .2008. održano je zadnje natjecanje ove sezone 6. Memorijal “Bana Josipa Jelačića” u Zaprešiću na njemu je nastupla ženska A vrsta i osvojila 24 mjesto.

U subotu 30. kolovoza 2008. u sklopu 22. «Karlovačkih dana piva» na Vunskom polju u Karlovcu održan je 11. KUP «ČETIRI RIJEKE « na natjecanju je nastupila i mladež ženska cure su ponovno u svojoj kategoriji u konkurenciji 8 ekipa osvojile prvo mjesto i prijelazni pehar.
Dana 30. kolovoza 2008. godine održano je vatrogasno natjecanje IX. Kup Dubravice Na kupu je učestvovala naša ženska A vrsta i osvojila peto mjesto.
Dana 26. srpnja 2008. održano je vatrogasno natjecanje XIII KUP Grada Ludbrega. Na natjecanju je nastupila mladež ženska i naravno cure su ponovno u svojoj kategoriji u konkurenciji 9 ekipa osvojile prvo mjesto.Dana 05.07. 2008 godine dvije natjecateljske vrste nastupile su na vatrogasnom natjecanju ovaj put kod DVD Bobovec kod Dubravice na njihovom 5 Kupu.Nastup je bio vrlo uspješan djeca ženska uzrast od 6-12 godina osvojili su prvo mjesto. Vrsta žene «A» drugo mjesto.

Dana 29. lipnja 2008. nastupili smo na 10. Kupu djece i mladeži Antun Brlaković u Popovači , koje natjecanje se vodi kao kup hrvatske.
U kategoriji djece ženske u konkurenciji 16 natjecateljskih naša vrsta zauzele je četvrto mjesto, u kategoriji djece muške zauzeli smo 15 mjesto od 47 vrsta.
U kategoriji mladeži ženske u konkurenciji 13 jakih natjecateljskih vrsta zauzeli smo drugo mjesto ispred državnih prvakinja Breškog Jalševca a 1,54 sek sporije od prvog mjesta.
U kategoriji mladeži muške od 26 jakih natjecateljskih vrsta zauzeli smo 14 mjesto.

Dana 15.6.2008 je na nogometnom igralištu NK ORIOLIK održan je II Vatrogsni kup DVDOriovac.Na poziv prijatelja, DVD Oriovac na Kupu su vrlo uspješno nastupile dvije naše natjecateljske vrste mladež ženska uzrast 12-16 godina i žene A odrasli. Obje vrste osvojile su prva mjesta i zlatne medalje.07. lipnja 2008. održano je vatrogasno natjecanje X. KUP Grada Novog Marofa na natjecanju su vrlo uspješno nastupile dvije natjecateljske vrste mladež ženska osvojila je zlatne medalje i pehar za prvo mjesto, a odrasla vrsta žene A osvojile su brončane medalje i pehar za treće mjesto

U organizaciji VZG-a Zabok 31.05. 2008. godine održano je vatrogasno natjecanje IX. Kup Grada Zaboka na Športskom centru Đalski, Gubaševo u Zaboku. Na kupu je učestvovala naša ženska A vrsta i u konkurenciji šest natjecateljskih vrsta osvojila je prvo mjesto i prijelazni pehar.

8. Državno natjecanje vatrogasne mladeži u Makarskoj je 17. i 18. svibnja 2008. godine

Natjecanje je organizirala Hrvatska vatrogasna zajednica uz suradnju Vatrogasne zajednice Splitsko-dalmatinske županije i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Makarska. Na Natjecanju su sudjelovale 111 ekipa vatrogasne mladeži iz cijele Hrvatske s 1300 natjecatelja.

U ženskoj konkurenciji naša prva vrsta osvojila je 24 i srebrne medaalje 1. Tena Srebačić, 2. Valentina Vuksan.Marija Mutak, 4. Valentina Videk 5. Marina Draganić, 6. Anita Brlić, 7. Nikolina Novosel , 8. Iva Komar, 9. danijela Trčak , voditeljica Božica Tretinjak

a druga 45 mjesto od ukupno 53 natjecateljske vrste i osvojili brončane medalje,stoje Ivana Burek, Petra Hanžek;Irena Mutak,Božica Tretinjak, Jelena Jadan, Monika Videk, Josipa Vuksan,katarina Horvat,Josipa Lukenda.Ines Horvat,Vedrana Tkalec

U muškoj kategoriji naša muška mladež osvojila je 9 mjesto od ukupno 58 natjecateljskih vrsta i zlatne medalje: Denis Novosel, Martin Trampuš, Marko Mlinarić, Božica Tretinjak, Martin Komorski; Mario Špiranec,Neven Perić, Željko Odak,Ivan Petrovečki, Božidar Novosel,Tomica Jus i Milan Mutak.

Moram naglasiti da je rezultat muške mladeži bio treći na natjecanju i da nije bilo greške na štafeti osvojili bi treće mjesto. Uglavnom bili smo najbrojnija delegacija jednog društva na natjecanju i lijepo se proveli u Makarskoj.

Na natjecanju za 5 Memorijal Stjepan Paša u Koprivnici 11. 05. 2008. godine mladež muška osvojila je 3 mjesto, mladež ženska I ekipa 5 mjesto i druga 17 mjesto

Mladež muška nastupila je na . Susretu mladeži RH i RS u Garešničkom Brestovcu i osvojila 6 mjesto.

Tijekom 2008 godine ožujka travnja, svibnja obavljene su pripreme i niz vježbi za učešće na Državnom natjecanju vatrogasne mladeži u Makarskoj.
U tu svrhu smo nastupili s mladeži na svim organiziranim natjecanjima jer se radilo o neiskusnim ekipama naročito ženskoj i trebalo im je natjecanja kojih u to vrijeme nije baš ni bilo pa nastupamo
Na natjecanju kojeg organizira VZ Grada Zlatara u ovu svrhu 27. travnja 2008. na Oštrcovom igralištu u Zlataru. Na natjecanju su nastupile sve vrste naše županije koje su se plasirale na državno natjecanje i iz Koprivničko Križevaške županije. Naše ženske vrste osvajaju prvo i treće mjesto, dok muška mladež osvaja treće mjesto.

7. Županijskom natjecanju mladeži i djece 23.09. 2007. u Mihovljanu ,

Na natjcanju smo nastupili sa šest natjecateljskih odjeljenja. Mladež ženska osvojila je drugo i treće mjesto, mladež muška drugo i peto mjesto, djeca ženska šesto mjesto i djeca muška devetnaesto mjesto.

4. Županijskom natjecanju vatrogasaca 22.09. 2007. u Mihovljanu

Nastupili smo s četiri natjecateljske vrste žene A osvojile su 9 mjesto, muški A 14 i 16 mjesto , a muški B četvrto mjesto.

8. Općinsko vatrogasno natjecanje mladeži , djece i vatrogasaca u Bedekovčini

    Održno je u Bedekovčini na igralištu NK TONDACH 01. srpnja 2007 godine

Pripremali smo se i učestvovali sa deset natjecateljskih vrsta na Općinskom vatrogasnom natjecanju u Bedekovčini . A vrste muški osvojile su prvo i treće mjesto, A vrsta žene osvojile su I mjesto, B vrsta muški prvo mjesto, mladež muška 1 i 3 mjesto, mladež  mladež ženska prvo i drugo mjesto, djeca muška drugo mjesto i djeca ženska prvo mjesto.

Na poziv prijateljskih društava nastupili smo u Draganovcu s ženskom A vrstom i osvojili četvrto mjesto, u Koprivnici mladež ženska i osvojila treće mjesto, u Ludbregu mladež muška i osvojila drugo mjesto: U Laktecu su nastupili A vrsta žene i B vrsta muški. U Vidovcu mladež muška i ženska i osvojili prvo mjesto.nska prvo i drugo mjesto, djeca muška drugo mjesto i djeca ženska prvo mjesto.

7 Državno vatrogasno natjecanje mladeži u Jastrebarskom 30. lipnja do 02. srpnja 2006.

Naš nastup na državnom natjecanju vatrogasne mladeži u Jastrebarskom nije bio upečatljiv samo po broju vrsta iz jednog društva koje su učestvovale na natjecanju, već i po primjerenim rezultatima.Mladež muška osvojila je 6 mjesto od ukupno 58 natjecateljske vrste i zlatne medalje,mladež ženska 12. mjesto od 55 vrsta i zlatne medalje, dok su u igricama vatrogasne mldeži bile treće i osvojile pehar i brončane medalje.mladež muška II 43 mjesto i brončane medalje od 58 vrsta

Dana 25. lipnja 2006. godine nastupili smo s mladeži muškom i ženskom na kupu mladeži VZO Popovača koji ima značaj državnog kup natjecanja , mladež ženska osvojila je četvrto, a mladež muška šesto mjesto

Dana 17.06.2006. godine nastupili smo s mladeži ženskom i muškom na 8. Susretu vatrogasne mladeži RH I RS u Kozju. Mladež ženska osvojila je treće mjesto u vježbi i drugo mjesto u vatrogasnim igricama, mladež muška bila je deseta.

Dana 04. lipnja 2006. godine nastupili smo sa muškom A i B vrstom i ženskom A vrstom na Kupu grada Zaboka. Muška i ženska A vrsta osvojile su 3 mjesto. Tri vrste mladeži nastupile su revijalno jer nastup nije imao natjecateljski karakter, ali je koristio pripremama za državno natjecanje.

20.svibnja 2006. godine u Krištanovcu i osvojili drugo mjesto, nastupili smo van konkurencije na Općinskom vatrogasnom natjecanju u Republici Sloveniji u Kozju 03.lipnja 2006. godine s mladeži ženskom i muškom

Tijekom 2006 godine u travnju, svibnja i lipnju obavljene su pripreme i niz vježbi za učešće na Državnom natjecanju vatrogasne mladeži. U tu svrhu smo nastupili s mladeži ženskom

6. Županijskom natjecanje djece i vatrogasne mladeži U Zaboku

Naš nastup na županijskom natjecanju vatrogasne mladeži i djece U Zaboku 17. rujna 2005. nije bio upečatljiv samo po broju natjecateljskih vrsta, šest , koje su učestvovale na natjecanju, već i po primjerenim rezultatima. Mladež muška osvojila je prvo, dugo i deseto mjesto , mladež ženska treće mjesto, djeca ženska 6 mjesto i djeca muška 10 mjesto.
Time su tri naše vrste stekle pravo nastupa na Državnom natjecanju vatrogasne mladeži dvije natjecateljske vrste mladeži muške i jedna ženske koje će se održati od 30. lipnja do 02. srpnja u Jastrebarskom.

Na poziv prijateljskog DVD a Ludbreg nastupili smo s muškom mladeži na kupu Grada Ludbrega i obranili prvo mjesto i po drugi put osvojili prijelazni pehar tog natjecanja.

prvi red Željko Odak; Neven Skozrit, Neven Perić, Nikola Šamec,Marko Meštrović, Matija Perić, drugi red nenad Skozrit, Miroslav Videk, Tihomir Skozrit i Dragiša Totić

Kao nagradu za dobro organiziran susret mladeži upućeni smo na pokrajinsko natjecanje vatrogasne mladeži i djece u Nizinsku Austriju u oblast Sent Polten na njihovo 33. Vatrogasno natjecanje mladeži i djece: Tu smo boravili u bečkim šumama u gradu mladih vatrogasaca pod šatorima postavljenim za tu prigodu. U kampu se smjestilo oko 6000 vatrogasaca vatrogasne mladeži i njihovih mentora. Iako po teškim uvjetima kiši i blatu nastupajući zadnji na stazi osvojili smo 1 mjesto u konkurenciji gostiju 16 natjecateljskih vrsta iz Italije , Njemačke Mađarske , Češke Poljske i drugih, a po postignutom rezultatu bili bi 6 od 226 domaćih natjecateljskih vrsta.

7. Općinskom natjecanju VZO Bedekovčina U Orehovici 03. 07. 2005.

Općinsko vatrogasno natjecanje vatrogasaca i mladeži održanu je u Orehovici na njemu smo nastupili sa 9 natjecateljskih vrsta. Dvije A vrste muške osvojile su prvo i treće mjesto, žene prvo, mladež muška prvo, drugo i treće mjesto, mladež ženska prvo mjesto, djeca muška drugo mjesto i djeca ženska prvo mjesto.

Tako je mladež ženska nastupila u Rogaškoj Slatini na natjecanju Gasilske sveze Šmarje pri Jelšah van konkurencije.
Na poziv VZO Koprivnica nastupili smo na kupu i Gradskom natjecanju u Koprivnici sa ženskom mladeži koja je zauzela treće mjesto.
Sa četiri natjecateljske vrste nastupili smo na Kupu vatrogasne mladeži u Popovači kojeg je pokrovitelj HVZ i koji ima karakter hrvatskog kupa mladeži, ali nismo zahvaljujući sucima uspjeli obraniti prva mjesta, mladež ženska bila je treća, mladež muška četvrta, djeca šesta i 8

U 2005 godini bili smo domaćini 7. Susreta i natjecanja vatrogasne mladeži Republike Hrvatske i Republike Slovenije u organizaciji našeg društva.

To natjecanje okupilo je 78 natjecateljskih vrsta mladeži iz Hrvatske i Slovenije odnosno blizu tisuću mladih i njihovih voditelja , iz 18 naših županija i 33 društva iz Republike Slovenije i do sada je bilo najmasovnije.
To nam je ukazalo na to da su naši prijatelji s kojima smo stalno na natjecanjima pokazali veliku želju da učestvuju na natjecanju koje organizira naše društvo. Usprkos takvoj masovnosti nastojali smo da sve učesnike dobro ugostimo, da se ugodno osjećaju u našoj sredini, da ponesu lijepe uspomene iz našeg mjesta, koje će im ostati kroz čitav život u sjećanju.
Po ocjenama organizacije natjecanja u tome smo više nego uspjeli.
To zahvaljujući donatorima prije svega TONDACHU Bedekovčina, Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici Zagreb, Krapinsko zagorskoj županiji, Vatrogasnoj zajednici Krapinsko Zagorske županije, Vatrogsnoj zajednici opčine Bedekovčine, Općini Bedekovčina i svim našim članovima koji su učestvovali u organizaciji natjecanja.
Jedino nismo im htjeli prepustiti i sve pobjede tako da je naša ženska mladež osvojila prvo mjesto, muška mladež drugo mjesto.

Za zapažene rezultate i promicanje Općine Bedekovčina mladeži ženskoj dodijeljeno je za Dan Općine Priznanje općine Bedekovčina.

Zatim smo nastupili u Karlovcu na kupu četiri rijeke DVD-a Hrnetić Novaki i osvojili s ženskom mladeži drugo, a muškom treće mjesto. Na kupu DVD-a Botinec u Zagrebu mladež muška i ženska osvojili su druga mjesta

U Draganovcu kod Koprivnice mladež ženska osvojila je 1 mjesto.

Na kupu mladeži VZO Popovača koji ima značaj državnog kup natjecanja , mladež ženska i muška osvojili su prvo mjesto i pobijedili državne prvake iz DVD-a Breški Jalševec u obje kategorije.

Na poziv prijateljskog DVD-a Ludbreg nastupili smo na Kupu Grada Ludbrega i maldež muška osvojila je prvo, a mladež ženska drugo mjesto i prijelazni pehar kao ukupni pobjednici tog natjecanja u kategoriji mladeži.

Mladež ženska i muška nastupila je na 6. Susretu mladeži RH i RS u Metlici i i mladež ženska osvojila je 2. a muška 10 mjesto.

Nakon doživljenih nepravdi i namještanja rezultata na državnom natjecanju nastupilo je jedno razočarenje među metorima i mladeži. Međutim, htjeli smo rezultatima dokazati da smo dobri i da smo zaslužili bolji plasman na državnom natjecanju, pa smo tijekom ljeta nastupili na više natjecanja vatrogasne mladeži.

6 . Državno natjecanju vatrogasne mldeži 05. lipnja 2004. godine u Đakovu .

Naš nastup nije bio upečatljiv samo po broju vrsta iz jednog društva koje su učestvovale na natjecanju, već i po primjerenim rezultatima

 Mladež ženska  9 mjesto od ukupno 52 natjecateljske vrste i zlatne medalje : 1. Klara Begić, 2. Danijela Mišar, 3.ivana Pustak 4. Ivana Burek, 5. Ivana sinkovič 6. Mikulec Monika 7. Ivana Marina Jakšić 8. Mirjana Komar i 9. Nataša Kovač

mladež muška I– 11 mjesto od 55 vrsta 1. Marko Markuš, 2. Komar Marijan,3. Nenad Skozrit, 4. Neven Perić 5. Miroslav Videk,6. Marko Meštrović, 7. Jerko Komar, 8. Antonio Šarko i 9. Tihomir Skozrit i 10 . Marko Mohač

 mladež muška II – 21 mjesto 1.Neven Skozrit, 2.Nikola Šamec,3. Nino Skozrit, 4. Danijel Špiranec, 5. Goran Glumpak,6. Mišo Vuksan ,7.Marko Čehulić,8. Matija Perić i 9. Nikola Pavetić i 10. Goran Kunić

.mladež muški III 22 mjesto i srebrne medalje. 1. Martin Trampuš 2. Stjepan Ded, 3. Dragiša Totić, 4. Branimir Jadan, 5. Matija Bratković, 6. Karlo Vuksan , 7. Kristijan Osrečak, 8. Danijel Kunštović 9. Ivan Petrovečki i 10. Mario Skozrit

Ovaj rezultat bio bi daleko bolji da je bilo korektno suđenje i primjeren smještaj. Isto je konstatirano i od strane Odbora za natjecanje HVZ- a , ali rezultati su ostali uz obvezu natjecateljskih vrsta da obave dodatne kvalifikacije za učešće na olimpijadi.

Sa sve četiri natjecateljske vrste na Kupu Grada Zaboka 30.05. 2004 van konkurencije

Tijekom travnja i svibnja 2004 godine obavljene su pripreme za učešće na Državnom natjecanju vatrogasne mladeži pa smo uvježbavali natjecatelje i nastupili van konkurencije na Općinskom vatrogasnom natjecanju u Republici Sloveniji u Šentvidu pri Grobelnom

5. Županijskog natjecanja vatrogasaca, vatrogasne mladeži i djece i 3, vatrogasaca u Zaboku

Na 3. Županijskom natjecanju vatrogasaca i 5. mladeži i djece 13. rujna 2003. u Zaboku nastupili smo sa deset natjecateljskih odjeljenja. A vrsta muški osvojila je 7 mjesto, A žene četvrto mjesto mladež ženska osvojila treće i deveto mjesto, mladež muška prvo, drugo i treće mjesto, djeca ženska treće i osmo mjesto, a djeca muška šesto mjesto.
Tim rezultatima stekle su pravo nastupa na Državnom vatrogasnom natjecanju mladeži u Osijeku i Đakovu jedna ženska i tri muške natjecateljske vrste.
U organizaciji VZO Bedekovčina s dvije vrste mladeži muške i jednom vrstom djece ženske učestvovali smo na kupu mladeži u Popovači i mladež muška osvojila je prvo i 6 mjesto a djeca ženska peto mjesto.
A vrsta muški učestvovala je na I memorijalu Josipa Bana Jelaćića u Zaprešiću i zauzela sredinu .

 

 

 

 

 

 

Mladež muška nastupila je na 5. Susretu mladeži RH i RS u Strahonincu 22. lipnja 2003. i osvojila 3. mjesto u konkurenciji 31 natjecateljskih vrsta, odmah iza jakih domaćin.

6. Općinskom natjecanju vatrogasaca vatrogasne mladeži i djece VZO Bededekovčina

Održano je u Bedekovčini 01.06. 2003.

Učestvovali smo sa dvanaest natjecateljskih vrsta . A vrste muški osvojile su prvo i treće mjesto, A vrsta žene osvojila je I mjesto, B vrsta muški prvo mjesto, mladež muška 1 i 2 i 3 mjesto, mladež ženska prvo i treće mjesto, djeca muška prvo mjesto , a djeca ženska prvo i drugo mjesto.

5. Državno natjecanje Hrvatske vatrogasne mladeži U Puli, 14. i 15. rujana 2002. godine

Naš nastup na državnom natjecanju bio je upečatljiv po broju vrsta iz jednog društva koje su učestvovale na natjecanju, četiri i za to smo dobili prigodne poklone, male vatrogasne aparate za auta.

Mladež ženoska osvojila je 33. mjesto 1. Maja Videk, 2. Nataša Kovač, 3. Ivana Videk, 4. Jelena Jadan, 5. Sandra Glumpak 6.maja Burek,7. Katarina Šamec, 8.Petra Mlakar i 9. Mirjana Komar

i 42. mjesto od ukupno 48 učesnika i brončane medalje, a mladež muška 27. i 29 mjesto od 55 vrsta i srebrne medalje.

  Mladež muška nastupila je na 4. Susretu mladeži RH i RS u Ormužu i osvojila 5 mjesto u konkurenciji 50 natjecateljskih vrsta

4. županijsko natjecanje mladeži i djece u Kumrovcu 2002 godine
Na 4. Županijskom natjecanju mladeži i djece u Kumrovcu nastupili smo sa šest natjecateljskih odjeljenja. Mladež ženska osvojila je drugo i treće mjesto, mladež muška prvo i drugo mjesto, djeca ženska prvo mjesto i djeca muška šesnaesto mjesto.
Tim rezultatima stekle su pravo nastupa na Državnom vatrogasnom natjecanju mladeži dvije ženske i dvije muške natjecateljske vrste.

V Općinsko vatrogasno natjecanje u Bedekovčini

održano je 02.lipnja 2002 godine na igralištu Tondacha

Učestvovali smo sa deset natjecateljskih vrsta . A vrste muški osvojile su prvo i drugo mjesto, A vrsta žene osvojile su I mjesto, B vrsta muški prvo mjesto, mladež muška 1 i 2 mjesto, mladež ženska prvo i drugo mjesto, djeca muška i ženska osvojila su prvo mjesto.

Mladež muška i ženska nastupila je na 3. međunarodnom susretu vatrogasne mladeži Republike Hrvatske i Republike Slovenije U Kumrovcu 15.09. 2001.
Na tom natjecanju mladež muška polučila je odličan rezultat i zauzela treće mjesto u jakoj konkurenciji najboljih vrsta mladeži RH i RS.

Mladež muška i ženska te djeca muška i ženska natupile su na natjecanju vatrogasne mladeži i djece na Cupu Popovače u Popovači i postigla zapažene rezultate. Nakon ovog natjecanja A vrsta muški i mladež muški i žene nastupaju na Cupu Grada Zaboka.A vrsta u jakoj konkurenciji osvaja četvrto mjesto, mladež žene prvo mjesto, mladež muški u jakoj konkurenciji treće mjesto.

4.  Vatrogasno natjecanje vatrogasaca, vatrogasne mladeži i djece VZO Bedekovčina

Održano je 17. lipnja 2001. godine na igralištu NK «Zagorke u Bedekovčini. Na natjecanju je nastupilo 11 natjecateljskih vrsta DVD-a Bedekovčina. Dvije vrste A muški, koje su osvojile prvo i drugo mjesto. Vrsta A žene osvojila je prvo mjesto. Vrsta B muški osvojila je prvo mjesto. Dvije vrste mladeži muški jedna osvojile su prvo i drugo mjesto. Mladež žene osvojile su prvo mjesto. Djeca muška osvojila su prvo i treće mjesto i djeca ženska osvojila su prvo i drugo mjesto.

B vrsta muški nastupila je 6.05. 2001. godine na Memorijalu Karaman Bezić u Splitu i osvojila 8 mjesto u konkurenciji 21 natjecateljske vrste.

IV Državno natjecanje hrvatske vatrogasne mladeži

održano je u Varaždinu dana 25. rujna 2000. godine. To je bio drugi nastup DVD Bedekovčina na državnim natjecanjima. Na natjecanju su nastupile dvije vrste mladeži muška i ženska

Mladež muški osvojeno 12 mjesto od 49 vrsta 1.Marko Rafaj,2.Ivan Videk,3.Miljenko Burek,4.Alen Ljubek,5.Jurica Novosel,6. Srečko Videk,7. Mario Vurnek,8 Tomica Ferdelja, 9. Marko Mikulec, Matija Rafaj, Želljko Odak, voditelj

 Mladež ženske osvojeno 25 mjesto od 40 vrsta 1.Martina Šamec,2.Marijana Šamec,3.Ivana Videk,4.Maja Burek,5.Petra Crnek,6.Irena Princ,7. Božena Tretinjak,8.Ivana Jadan, 9.Željka Horvat i Sunčica Špiranec

 II Državno natjecanje vatrogasaca Hrvatske

Isti dan je održano državno natjecanje vatrogasaca Hrvatske u Varaždinu. Na natjecanju su po prvi puta nastupile dvije vrste DVD-a Bedekovčina A- vrsta žene i B vrsta muški.

A vrsta žene osvojeno 28 mjesto od 33 vrste Na natjecanju su nastupile:1.Snježana Špiranec,Martina Videk,Dijana Stanić,Barica Jadan,.Anita Videk, Nataša Ljubek,Mirela Jurina,Danijela Huljak, Martina SinkovićB vrsta muški osvojeno 23 mjesto od 47 vrsta Na natjecanju su nastupili:Stjepan Žegrec,Zlatko Novosel,Krešo Horvat ,Tihomir Granc,Stjepan Špiranec,Josip Horvat, Željko Videk,Božidar Kovač,Jadranko Horvat

II Županijsko natjecanje vatrogasaca i III mladeži i djece

Održano je u Krapini 25. i 26. rujna 1999. godine na natjecanju je DVD-a Bedekovčina nastupio sa osam natjecateljskih vrsta A i B vrstom muški , A vrsta žene, mladeži ženskom i muškom i djecom ženskom i muškom. Vrsta A muški osvojila je osmo mjesto, vrsta B muški treće mjesto, vrsta A žene treće mjesto, mladež ženska drugo mjesto, mladež muški i ženske prvo mjesto, djeca ženska drugo mjesto i djeca muška prvo mjesto.
Voditelji djece bili su Jadranko Horvat ženske i Stjepan Špiranec muške , a mladeži ženske Krešo Pavetiček i muške Željko Odak.
Pravo nastupa na državnom natjecanju stekle su A vrsta žene, B vrsta muški i mladež ženska i muška

  Djeca muška I mjesto Stoje: (Stjepan Žegrec, zapovjednik i Stjepan Špiranec voditelj)Damir Habljak,(Frano Cerovec) Alen Princ, Tomica Rogan, Marko Grgić, Marinko Jadan,(Zlatko Novosel preds., Željko Odak, tajnik)Čuće: Robert Novosel Mario Špiranec, Božidar Habljak, Nikola Šamec i Danijel Špiranec

Djeca ženska III mjesto Stoje: (Jadranko Horvat voditelj, Zlatko Novosel i Željko Odak) Ivana S inković,Katarina Šamec, Mirjana Komar, Kristina Stanić ,Čuće Monika Mikulec, Marijana Šamec, Jasmina Princ, Ines Horvat, Nataša Kovač i Stjepan ŽegrecMladež muški I mjesto Stoje: ( Zlatko Novosel)Mario Granc, Danijel Tretinjak, Robi Jurina, Miljenko Burek, Ivan Videk,(Željko Odak , voditelj) Čuče: Tomica Ferdelja, Mario Vurnek,Alen Ljubek i Srečko VidekMladež žene 2. mjesto1. Nataša Ljubek 2.Mirela Jurina 3.Dijana Stanić 4.Sanja Mohač 5.Zvjezdana Šamec 6.Irena Princ 7.Danijela Huljak 8.Ivana Jadan 9.Martina Sinković

A vrsta muški 8. mjesto Miljenko Mak ,Tomisklav Žitnjak ,Neven Čorko, Damir Herceg , Ivan Odak, Tomica Novosel,Dario Tretinjak, Damir Videk , Marko Ferdelja

A vrsta žene 3. mjesto Stoje: (Zlatko Novosel, Sunčica Špiranec) Anita Videk (Zvjezdana Šamec) Sanja Mohač, Dijana Stanić, Snježana Špiranec, (Željko Odak,) Leže: Mirela Jurina, Danijela Huljak, Nataša Ljubek, Irena Princ, Ivana Jadan.  B B vrsta muški 3. mjesto Stjepan Žegrec, .Zlatko Novosel, Ivan Kovač, Željko Videk, Božidar Kovač, Jadranko Horvat, Stjepan Špiranec, Mladen Herceg , Josip Žegrec

 III Općinsko vatrogasno natjecanje odraslih, mladeži i djece

Održano je na igralištu NK Zagorke u Bedekovčini 25. srpnja 1999. godine na natjecanju je DVD-a Bedekovčina nastupio sa osam natjecateljskih vrsta A i B vrstom muški , A vrsta žene, mladeži ženskom i muškom i djecom ženskom i muškom.
Vrsta A muški osvojila je drugo mjesto, vrsta B muški prvo mjesto, vrsta A žene prvo mjesto, mladež ženska i muška prvo mjesto, djeca ženska treće mjesto i djeca muška prvo mjesto.Voditelji djece bili su Jadranko Horvat ženske i Stjepan Špiranec muške , a mladeži ženske Krešo Pavetiček i muške Željko Odak.
Pravo nastupa na županijskom natjecanju stekle su sve vrste.II Županijsko natjecanje mladeži i djece
Održano je u Zaboku 27. lipnja 1998. godine. Na natjecanju su za DVD Bedekovčina nastupile vrste mladeži ženske i muški i djeca ženska i muška.
Neposredno prije natjecanja Vatrogasna zajednica krapinsko zagorske županije društvu je dodijelila sprave za vježbu vatrogasne mladeži. Sada se ozbiljnije pristupa vježbanju , voditelj mladeži muške i ženske bio je Željko Odak, tajnik društva, voditelj djece je Stjepan Žegrec, zapovjednik društva.
Na županijskom natjecanju mladež muška i ženska osvojila su drugo mjesto i stekla pravo nastupa na državnom natjecanju u Čakovcu. Djeca su zauzela četvrta mjesta.

II Županijsko natjecanje mladeži i djece
Održano je u Zaboku 27. lipnja 1998. godine. Na natjecanju su za DVD Bedekovčina nastupile vrste mladeži ženske i muški i djeca ženska i muška.
Neposredno prije natjecanja Vatrogasna zajednica krapinsko zagorske županije društvu je dodijelila sprave za vježbu vatrogasne mladeži. Sada se ozbiljnije pristupa vježbanju , voditelj mladeži muške i ženske bio je Željko Odak, tajnik društva, voditelj djece je Stjepan Žegrec, zapovjednik društva.
Na županijskom natjecanju mladež muška i ženska osvojila su drugo mjesto i stekla pravo nastupa na državnom natjecanju u Čakovcu. Djeca su zauzela četvrta mjesta.

Mladež muški II mjesto na županijskom natjecanju u Zaboku 27. lipnja 1998. godine
1. Ivan Odak, ( Dragutin Huljak 10.) 2. Neven Čorko 3. Miljenko Mak, 4. Damir Videk, 5. Damir Herceg, 6. Tomica Novosel 7. Marko Ferdelja 8. Dario Tretinjak , 9. Tomislav Žitnjak ( voditelj Željko Odak, tajnik društva)

Mladež ženske II mjesto na županijskom natjecanju u Zaboku 27. lipnja 1998. godine
I red : Barica Jadan, Ivana Jadan, Petra Crnek, Martina Šamec, Štefica Habljak,II red: Danijela Huljak,Mirela Jurina, Snježana Špiranec, Biljana Majcenić Voditelj : Željko Odak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prve pehare sa županijskih natjecanja za osvojeno drugo mjesto na II županijskom natjecanju vatrogasne mladeži i djece zapovjednicima vrsta mladeži ženske Barici Jadan i muške Ivanu Odak uručili su Rudolf Zajec , zamjenik predsjednika VZKZŽ zadužen za vatrogasnu mladež i Stjepan Turčec predsjednik VZKZŽ.

Zajednička snimka natjecatelja i vodstva društva nakon završenog II Županijskog natjecanja vatrogasne mladeži i djece u Zaboku
Za djecu žensku nastupile su: Katarina Šamec,Sunčica Špiranec,Helena Ded,Bojana Majcenić,Nataša Kovač, Ines Horvat,Ivana Sinković i Marijana Šamec.
Za djecu mušku nastupili su: Srečko Videk, Tomica Ferdelja,Josip Habljak, Alen Ljubek, Matija Šamec, Alen Princ, Ivan Videk, Nikola Šamec i Mario Granc

II Općinsko vatrogasno natjecanje odraslih, mladeži i djece

Održano na igralištu NK «INKOP»-a u Poznanovcu 12.listopada 1997. godine na natjecanju je DVD-a Bedekovčina nastupio sa A i B vrstom odraslih , mladeži muškom i ženskom i djecom ženskom i muškom. Vrsta A odrasli osvojila je prvo mjesto, vrsta B drugo mjesto mladež muški i žene prvo mjesto. djeca ženska prvo mjesto, a djeca muška drugo mjesto.Voditelji djece i mladeži bili su Stjepan Žegrec , zapovjednik i Krešo Pavetiček.
Za A vrstu nastupali su: Dragutin Sinković, Josip Žegrec, Miljenko Herceg ,Željko VIdek, Branko Pallezzari, Božidar Kovač, Tihomir Granc, Jadranko Horvat i Stjepan Špiranec,
Za B vrstu nastupili su: Josip Horvat, Mladen Herceg, Zlatko Pavetić, Zlatko Mirt, Alojz Mirt, Ivan Kovač, Stjepan Žegrec Krešimir Pavetiček i Branko Tretinjak.
Za mladež mušku natupili su: Ivan Odak, Dragutin Huljak, Miljenko Mak, Damir Videk, Damir Herceg, Tomislav Novosel, Marko Ferdelja, Danijel Tretinjak i Žitnjak Tomislav.
Za mladež žensku nastupile su: Anita Videk, Martina Kiseljak, Zvjezdana Šamec, Štefica Habljak, Barica Jadan, Bojana Majcenić, Snježana Špiranec, Nataša Ljubek,Danijela Huljak i Martina Sinković.
Za djecu mušku nastupili su: Alen Ljubek, Dragutin Huljak, Matija Šamec, Robert Novosel, Vedran Videk, Žarko Videk, Tomislav Ferdelja, Alen Princ i Srečko Videk.
Za djecu žensku nastupili su: Bojana Majcenić,Katarina Šamec, Snježana Špiranec, Sunčica Špiranec, Ivana Jadan, Nataša Ljubek, Martina Sinković, Martina Kiseljak, Danijela Huljak.
Pravo nastupa na županijskom natjecanju iduće godine stekle su vrste mladež žene i muški i djeca ženska i muška.

Prvi nastup na državnom natjecanju

Treće državno natjecanje hrvatske vatrogasne mladeži održano je u Čakovcu dana 05. rujna 1998. godine.

To je bio prvi nastup DVD Bedekovčina na državnim natjecanjima.

Na natjecanju su nastupile dvije vrste mladež muška i ženska.
Za žensku mladež nastupile su: 1. Barica Jadan 2. Ivana Jadan 3. Zvjezdana Šamec 4. Petra Crnek 5. Mirela Jurina 6. Anita Videk 7. Danijela Huljak 8. Štefica Habljak 9. Nataša Ljubek, 10. Snježana Špiranec i Martina Šamec.

Za mušku mladež nastupili su: 1. Ivan Odak 2. Neven Čorko, 3. Ivica Jurinec 4. Damir Videk 5. Damir Herceg 6. Tomica Novosel 7. Marko Ferdelja 8. Robi Jurina 9. Dario Tretinjak 10. Miljenko Mak i Tomislav Žitnjak.
Voditelj ženske vrste bio je Stjepan Žegrec, a voditelj muške vrste Željko Odak.
Natjecateljske vrste zbog treme i neiskustva nisu postigle zapaženije rezultate na natjecanju.

Početak općinskih i županijskih natjecanja

Tek od sredine devedesetih godina novim ustrojem jedinica lokalne i regionalne samouprave i organiziranjem i uvođenjem općinskih, županijskih i državnih vatrogasnih natjecanja, naše natjecateljske vrste u skoro svim natjecateljskim kategorijama pripremaju se ozbiljnije i planski za natjecanja vatrogasaca i vatrogasne mladeži.
To je i vrijeme kada su postignuti i najbolji rezultati na vatrogasnim natjecanjima.
I općinsko vatrogasno natjecanje odraslih, mladeži i djece
Održano je u organizaciji Vatrogasne zajednice općine Bedekovčina i DVD-a Bedekovčina na igralištu NK Zagorke u Bedekovčini 18. lipnja 1995. godine na natjecanju je DVD-a Bedekovčina nastupio sa A vrstom odraslih , mladeži muškom i djecom ženskom i muškom.Vrsta A odrasli osvojila je prvo mjesto, mladež muški prvo mjesto. djeca ženska i muška druga mjesta. Mentori djece i mladeži bili su Stjepan Žegrec , zapovjednik i Krešo Pavetiček.Pravo nastupa na županijskom natjecanju stekla je A vrsta muški, mladež muška i djeca ženska i muška

I županijsko vatrogasno natjecanje vatrogasaca mladeži i djece

Održano je u Krapini, za djecu i mladež 16. 09. 1995. godine, a za odrasle 17.09.1995. godine.Na natjecanju su nastupili A vrsta muški, mladež muška i djeca ženska i muška.

Djeca ženska osvojila su IV mjesto:Ivana Herceg, Nataša Ljubek Zvjezdana Šamec, Štefica Habljak, Anita Videk Martina Sinković , (Sanjica Novosel, voditelj)Danijela Huljak, Katarina Šamec i Jelena Herceg

Djeca muška osvojila su IV mjesto:Dragutin Huljak, Miljenko Burek, Damir Videk,Marko Vurnek, Damir Habljak,Matija Šamec, Josip Habljak, Tomica Ferdelja,Srečko Videk, Alen Ljubek i Bojan Čehulić.

Mladež muška osvojila IV mjesto:
(Stjepan Žegrec,zapovjednik)Predrag Ilić, Miljenko Mak, Tomica Novosel, (Zlatko Novosel, predsjednik)Ivan Jurinec, Željko Videk (Krešimir Pavetiček, mentor)
Čuče:Danijel Tretinjak, Marko Ferdelja, Dario Tretinjak, Robi Jurina i Ivan Odak.

A vrsta muški IV osvojeno mjesto:
(Stjepan Žegrec, zapovjednik, Zlatko Novosel, predsjednik, Željko Odak, tajnik)
Krešimir Pavetiček,Zlatko Mirt, Branko Tretinjak, Josip Žegrec
Čuče: Dragutin Sinković, zap. , Jadranko Horvat, Ivan Kovač, Tihomir Granc, Božidar Kovač i Stjepan Špiranec

 

nakon natjecanja 1991 u Zaboku

Prve pehare donose veterani

Postavio i autor teksta i slike: Željko Odak

Više slika u galeriji slika

Komentiraj