Home / DVD Poznanovec / DVD Poznanovec Novosti / DVD POZNANOVEC – “Dani otvorenih vrata”

DVD POZNANOVEC – “Dani otvorenih vrata”

DVD Poznanovec organizirao je 31. svibnja 2017. “Dane otvorenih vrata” u sklopu kojih je sudjelovalo 10 vatrogasaca, 3 vozila i ostala razna oprema kojom raspolaže DVD.

Izložena su vozila za razgledavanje: kombi vozilo, lako navalno vozilo i vatrogasna cisterna.

Prikazan je izgled vatrogasaca u svečanim uniformama, radnoj odjeći i interventnoj opremi.

Prikazana je oprema: izolacijski aparati, razne vatrogasne cijevi te sva oprema kojom su opremljena navedena vozila kojima raspolaže DVD.

Organiziran je posjet učenika OŠ Bedekovčina – Područna škola Poznanovec. Učenicima su prezentirane mogućnosti i osobine izloženih vatrogasna vozila, pripadajuće opreme, ostale opreme koja se koristi prilikom vatrogasnih intervencija i vatrogasnih vježbi te organiziran obilazak vatrogasnog doma i spremišta.

Za učenike i ostale posjetioce pripremljen je poligon za vježbu mladeži, opremljen brentačama i metama te su svi koji su željeli mogli okušati svoju spretnost na poligonu.

Posjetiocima su prezentirane važne informacije vezane uz ponašanje u slučaju požara i broj na koji se pozivaju vatrogasci u slučaju požara.

Svim posjetiocima pripremljena je okrijepa u obliku švedskog stola, gdje se moglo još popričati sa stručnim osobama iz DVD-a o pitanjima koja su propuštena prilikom prezentacija da li vatrogasnih vozila ili vatrogasne opreme.

Vatru gasi brata spasi!

0

15

42

Više slika možete pogledati u galeriji (DVD POZNANOVEC – “Dani otvorenih vrata”).

 

Slike: Samanta Novosel

Urednik stranice (autor teksta):

Mišel Mrkoci, mag.ing.traff

Vatrogasni časnik I. klase

Komentiraj

Ostale vijesti

Održana prva sjednica zapovjedništva DVD Bedekovčina u 2022. godini

U utorak 4. siječnja 2022. godine u prostorijama društva održana je prva sjednica zapovjedništva uz …