Home / DVD Bedekovčina / OSPOSOBLJENO 18 DOČASNIKA I KLASE

OSPOSOBLJENO 18 DOČASNIKA I KLASE

OSPOSOBLJENO 18 DOČASNIKA I KLASE

U organizaciji Vatrogasne zajednice Općine Bedekovčina održan je tečaj za vatrogasnog dočasnika I klase. Tećaj je proveden u skladu s Pravilnikom o programu ospososbljavanjua i usavršavanja vatrogasnih kadrova (“Narodne novine ” br. 61/94)

Nakon održanih šest sati predavanja iz predmeta vatrogasna taktika,vatrogasne sprave i oprema i vatrogasna preventiva  koje su održao zamjenik zapovjednika VZO Bedekovčina  Tomislav Novosel, ing .

U nedjelju ujutro 28.02.2016 godine u Bedekovčini je ispitu za vatrogasnog dočasnika I Klase pristupilo 18 kandidata.

Svi kandidati su ispit uspješno položili i stekli zvanje “Vatrogasni dočasnik I klase “ što im daje mogućnosti da nakon dvije godine stažirnja u ovom zvanju pristupe časničkom tečaju.

Iz DVD Bedekovčina ispitu je pristupilo 6 kandidata Šimag Željka , Meštrović Marko, Kunštović Danijel, Špiranec Danijel, Skozrit Nenad i Skozrit Tihomir iz DVD Brestovec Orehovički također 6 kandidata Đurkan Darko, Đurkan Petar, Đurkan Zdravko , Duž Marica, Topolovec Marina i Topolovec Ivica te iz DVD Orehovica tri kandidata Jakuš Mladen, Kobeščak Antonio i Jurica Kobeščak, te kandidatkinja iz DVD Šandorvec Marija Vrbek i dva kandidata iz DVD Mihovljan.

Uz uručenje uvjerenja o položenom zvanju imenovanima je čestitao predsjednik VZO Bedekovčina Željko Odak i zaželio im puno uspjeha u obavljanju vatrogasne djelatnosti u njihovim društvima i daljnje usavršavanje kroz provođenje vježbi i teorijske nastave u društvima.

Tekst i slike : Željko Odak

Komentiraj

Ostale vijesti

DVD BEDEKOVČINA: TEŠKA JE GODINA PO VRSTI INTERVENCIJA ZA NAMA

Dobrovoljno vatrogasno društvo Bedekovčina i u protekloj  godini nastavilo je kontinuirani rad dobro organiziranog središnjeg …