Home / DVD Bedekovčina / DVD Bedekovčina Novosti / Edukacija iz informacijskih sustava

Edukacija iz informacijskih sustava

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije u suradnji s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom je od 5. do 8.prosinca 2018.g. u vatrogasnom domu DVD-a Krapina organizirala edukacije iz sljedećih informacijskih sustava:
Upravljanje vatrogasnim intervencijama – glavni operativni alat u kojeg su integrirani svi ostali sustavi i koji pruža podršku tijekom vođenja vatrogasnih intervencija na svim razinama upravljanja.

DSC02174

Edukaciju su uz zaposlenike VOC-a, i zaposlenike Javnih vatrogasnih postrojbi polazili i zapovjednici Vatrogasnih zajednica gradova i općina,poradi upoznavanja s osnovnim pojmovima i zadacima vezanim uz upravljanje vatrogasnim intervencijama.Edukacija je trajala dva dana.

DSC02177

Interaktivna baza opasnih tvari – baza koja sadrži podatke o opasnim tvarima, uključujući i opise na koji način njima sigurno postupati
VATROnet – središnja baza podataka koja sadrži informacije o svim vatrogasnim postrojbama, članovima, vozilima i opremi
Edukaciju iz navedena dva informacijska sustava polazili su operateri VATROnet-a iz VZG, VZO i DVD-a među njima i prredsjednik VZO Bedekovčina Željko Odak.

DSC02176
Hrvatska vatrogasna zajednica i Vatrogasna zajednica krapinsko-zagorske županije za edukaciju snosile su organizacijske troškove koji obuhvaćaju troškove predavača,prehrane polaznika,izrade edukacijskog materijala,dostavu i postavljanje informatičke opreme.

Na edukacijama je sudjelovalo ukupno 38 polaznika iz Javnih vatrogasnih postrojbi i DVD-a s područja Krapinsko-zagorske županije.Predavači na edukaciji bili su Nikola Jagodin, Darko Piškor,Tihomir Varga i Rajko Jutriša

STRANICE VZKZŽ

Komentiraj

Ostale vijesti

54728724_1849109828526355_8655947543554818048_n

Požar osobnog automobila u Lugu Orehovičkom

Danas 19.03.2019. godine iz VOC- a Zabok SMS porukama i sirenom u 13,48 sati uzbunjena …