Home / DVD Bedekovčina / DVD Bedekovčina Dokumenti / DVD BEDEKOVČINA ODRŽAO DRUGU SKUPŠTINU OVE GODINE

DVD BEDEKOVČINA ODRŽAO DRUGU SKUPŠTINU OVE GODINE

Dana 17. prosinca 2017. godine s početkom u 17,00 sati u Vatrogasnom domu društva  održana je redovna Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bedekovčina druga u ovoj godini ili treća uz svećanu.

Skupštini je nazočilo 40 vatrogasaca od sedamdeset   pozvanih . Dio članova  se  opravdao da  ne može biti nazočan skupštini iz opravdanih razloga, a ima i onih koji  se nisu  niti javiili  ni izostanak opravdali.

Sjednica je sazvana u skaldu sa novim Zakonom o udrugama i Statutom društva po Odluci upravnog odbora , radi utvrđivanja Programa rada i Financijskog plana za 2018 godinu.Uz ove dokumente utvrđen je i rebalans Financijskog plana odnosno prva izmjena  za 2017. godinu. Te je naglašeno da se financijski plan ostvaruje po planiranom i očekuju još dvije mjesećne uplate od zajednice.  Svi dokumenti su jednoglasno prihvaćeni.

Na sjednici su članovi društva prema Odluci o članarini uplatili članarinu. Ranijih  godina je obnovljeno  članstvo u društvu. Naime svim članovima su ponuđene nove upisnice. Prilog upisnicama je bila  i izjava da će se kao članovi društva  pridržavati odredaba Statuta društva, vezano za članstvo i izvršavanje obveza koje proizlaze iz tog članstva.

15644400_10207963564235842_1652901271_n

Predsjednik društva je izvjestio skupštinu da je  Upravni odbor    sa zapovjedništvom  razmotrio evidenciju o svim aktivnostima koje su se vodile u društvu kao i odaziv članstva. Neaktivni  članovi,  koji se više godine ne odazivaju aktivnostima ,  brisani su  iz društva, a dijelu članstva su poslane opomene.

1.jpg 1

Predsjednik društva Željko Odak iznio je ukratko i sve aktivnosti koje je društvo provelo u tijeku godine. Bilo ih je podosta čitava godina je bila ispunjena obvezama i aktivnostima kako u gašenju požara obavljanja djelatnosti tako i na natjecateljskom planu te uvježbavanju ekipa za vatrogasnu olimpijadu  natjecanje u KUP-u  i druga natjecanja.

Ponosni smo na uspjehe vatrogasne mladeži koji su 9 i 10 na svijetu, zatim djevojke treće u KUp-u , a posebno su naglašeni uspjesi B ekipe žene u KUP-u HVZ-a.

Zahvalio se svima koji su dali svoj doprinos u tome.

Na kraju je svima zaželio puno sreće zdravlja i zadovoljstva za Božićne i novogodišnje blagdane te puno uspjeha u Novoj 2017 godini.

Tekst : Željko Odak

Slike : arhiva

Komentiraj

Ostale vijesti

01

BEDEKOVČINA: Započeo tečaj za zvanje vatrogasac

Dana 13. siječnja  2019. godine u organizaciji Vatrogasne zajednice Općine Bedekovčina započeo je  tečaj za …